12 Mart 2012 Pazartesi

Geçen Hapse Düştüm Klişeleri VOL.2

İşte geçen yine hapisteyim. Volta atıyorum elimde oltu taşı tesbihim. Ümit Karan çay ocağında çalışıyor. Dedim koçum bi çay kap gel. Aziz le konuşacaklarım var. Aziz bizim Aziz yıldırım. İçeride çok yardım ettim kerataya. Elimde büyüdü. İftira atmışlar mı ne tabi dedim buradaki herkese iftira attılar zaten. Neyse çayları getirdi Ümit. Beğenmedim geri yolladım. Tavşan kestim kanını gösterdim ümite bak bu renk olmazsa pipini koparırım dedim. Etme eyleme abi falan diyor. Citroen dedim. Neyse tavşan kanı çayları getirdi. Aziz hastaymış dedim gardiyana bu adam ölmesin. Adam ölmedi. Sözüm kanundur benim. Öyle.

Geçen hapse düştüm klişeleri VOL.1

Geçen hapse düştüm. Tatar ramazan götümü yalıyor. Abi hoşgeldin abi şöyle abi böyle. Dedim yürü git lan daha yeni geldik bi nefes alayım. Sonra alcatraz dan kaçmış adamların biri koğuş ağalığı yapıyormuş. Geldi elimi öptü. Yarım yamalak bir türkçeyle abi sen varken bana ağalık yakışmaz dedi. Tamam dedim ağa benim ayık olun. Siz şimdi karıya da açsınızdır. Gardiyana dedim len bize 3-5 tane orospu getir. Emrin olur abi dedi. Geldi karılar şarapta açtık soğan bile kırdık oysaki yemek yemedik ama hep soğan kırılır dedi tatar ramazan dinledik keratayı. Baya gladyatör havasındaydık. Sonra ankesörlü telefon çaldı çok yakın arkadaşım arıyor. Dedi geçmiş olsun kardeşim. Dedim sonra ara karılı kızlı ortamdayım. İlk günüm böyle geçti işte.

7 Mart 2012 Çarşamba

Bulaşık Faciası

Buradan yetkililere sesleniyorum. Ses dosyası atmayı bilmediğim için okumalarını bekleyeceğim. Bize 2. el veya çok ellenmişte olabilir. Bulaşık Makinesi istiyorum. 2 Aylık bulaşık yıkadım inanır mısınız elim çürüdü. Şuan ben söylüyorum biri yazıyor. O derece. Bir de küf mantarı beslemişiz. Küf mantarının çok yüzsüz olduğunu anladım. İçten içe üzüldüm de. Ama nafile küf kaçınılmaz bir şey. 7 kettle suyla yıkadım bir de buradan İzmir Büyük Şehir Belediyesine seslenmek istiyorum. O ne biçim soğuk bir sudur? Cevabınızı bekliyorum neyse bulaşık makinesi alan hayır sever delikanlı biri çıkarsa evlenebiliriz de sorun değil açık görüşlü insanlarız. Bu kadar.

Abazanlık

Çok yakında piyasaya süreceğim kitap piyasaya süreceğim ama satma kaygım yok sürmek için yazıyorum. Çok heyecanlıyım götümde kelebekler uçuşuyor. Ama konu bu yani abazanlık büyük hayalleri olanların alamayacağı bir şey. Abazanlık aslında kutsaldır. Herkes abazan olamaz. Cennet annelerin ayaklarının altındaysa abazanlık babaların 3. ayağının altındadır. Bir gün herkes abazan olacak. Aa ne terbiyesizsin diyenler en çok abazan olanlar onlar bu işin piri. Bir de şurada anlaşalım. Yazar burada şurada yı herhangi bir yer olarak kullanmıştır. Çok takılmayın. Neyse konuya dönelim. Abazan kız olursa bu kız heteroseksüel değildir. Lezbiyendir. Çünkü Abazan uzun süre kadınsız kalan kimse demektir. Bu yüzden kızlara abazan diyen insanlar kendinize gelin. Sorun bi soruşturun. Neyse abazanlıktan çok bahsettim kitaba saklayın kendinizi bol sevişmeler.