18 Kasım 2010 Perşembe

Eskiden kuşumuz vardı bizim

Eskiden bize kuş ötüyormu diye sorarlardı kötü mizahlı amcalar
psikolojisi bozuk büyüdük biz.. Hep paradokslardı düşüncelerimiz ulan kendimize şizofren karakter yaratırdık
hatta karakterler demek lazım. Eskiden taso oynardık amaçsız amaçsız misket oynardık sıkılmadan oysa ki baya sıkıcı bi olaydı ama güzeldi o günler.. benim babam senin baban kavgası vardı lan! hiç demedik benim babam toyota gibi adam diye. Eskiden saklambaç oynardık mahalledeki gerizekalılarla şimdikiler otel odasında saklanıyorlar fantezi niyetine bulunca +18 filmler ortaya çıkıyor Şahin K piyasasını her geçen gün alevlendiriyorlar. Eskiden aşık olurduk hocalarımıza şimdilerde on night stand takılıyorlar hocalarıyla..
Eskiden porno dağıtıcımız vardı bizim sınıfta ücretsizdi hayırdı allah kabul etsin derdik. Pokemon vardı herkesin ağzında seslendirmeleriyle pika pika sesleriyle büyüdük şimdi gossip girl tavırları yoktu ozamanlar paçavra çıksakta dışarı sevilirdik şimdi kokoş olmadan çıkınca yadırganırsın ezilirsin yerin dibine sokarlar.
Apaçi kavramı yoktu ki sevdik gerçi bişey diyemem ama yoktu abi telefoumuz yoktu şimdi yeni doğan çocuğa hastane telefon hediye ediyor ( farkındayım abartı ) eskiden recep ivedik esprileri yoktu çok orjinaldi lan mizah böyle anıra anıra gülerdik '' Murat koyayımda tur at '' gibi düşük seviyede değildi. kardeş ayağı göt ayağı yoktu be bilader korur kollardık sevdiklerimiz şimdi kaypaklaştı millet. kış gecelerinde masal anlatılmazdı o kadar eski değiliz biz zaten o olay yanlısı değilimdir olsun lan güzeldi eskiler. Eskiden buralar dağ idi tarla idi bahçe idi işte o kadar
Neden onları koyulaştırdım bilmemekteyim

Hiç yorum yok: